سفارش تبلیغ
صبا ویژن
» Today hit:11 » Yesterday hit:2 » All hit:17904 :: RSS  ::  Atom ::
  • علمی
  • » About Us » My logo
    علمی
    » My Archives
    »» ...بخش 18 »» date:87/8/17 «» 6:39 ع

     

    1-تست قبل از عملکرد:

    قبل از سوئیچ کردن ترانس لازم است که تستهای زیر را انجام دهیم:‌

    1-تست مقاومت DC سیم پیچها در تمام tap ها

    2-انجام تست پلاریته مطابق با استاندارد IEC و تست ولتاژ در همه tap ها تست اتصالات تا ببینیم اتصالات مطابق علامتها می باشند یا نه.

    3-چک کنید که آیا اتاقک محافظ و هسته زمین شده باشند.

    4-تست اینکه آیا مقاومت عایق سیم پیچها در شرایط نرمال هست یا خیر.

    (درجه حرارت C020-30 و رطوبت زیر 90%) شرایط محیط زیر شرایط نرمال می باشد.

    Instrument: 2500 V megameter       HV to LV and earth  300

    Instrument: 2500 megameter             LV to earth  100  

    در محیطهایی که دارای رطوبت بالا هستند مقاومت عایق پایین می آید. اگر مقاومت عایقی از 2 در هر 1000 V ولتاژ نامی بیشتر پایین بیاید باز هم ترانسفورماتور قادر به عملکرد می باشد. بهرحال اگر ترانسفورماتور در مکان خیلی مرطوب قرار دارد باید قبل از سوئیچ کردن آنجا را از رطوبت خشک کرد و یا قبلاً تست ولتاژ تحمل را اعمال نمود.

    5-تست مقاومت عایقی هسته زمانیکه در موقعیت نرمال نیست (زیر موقعیت نرمال) درجه حرارت C020-30 و رطوبت زیر 90% .

    Core to clamps and earth  2

    Screw to core and earth  2

    وسیلة استفاده شده در بالا مگا اهممتر 2500 ولتی می باشد.

    در محیطهایی با رطوبت بالا مقاومت عایقی کاهش می یابد. اگر میزان آن از  تجاوز نماید باز هم ترانسفورماتور می تواند به کار خود ادامه دهد.

    6-برای ترانسفورماتورهایی که دارای سیستم on – load tap changer هستند باید بازرسی های اساسی و تستهایی مطابق با دستورالعمل مناسب برای این سیستم انجام شود.

    7-انجام آزمایش ولتاژ تحمل فرکانس قدرت با استفاده از منبع ولتاژ خارجی ولتاژ تست 85% از ولتاژ نسبی تست می باشد.

    10-سوئیچ کردن:     SWITCHING  ON

    1-قبل از آنکه ترانسفورماتور را سوئیچ کنیم ابتدا باید مطابق با name plate چیست tap ها را در tap اصلی قرار بدهیم.

    برای ترانسفورماتورهایی که دارای off – load tap changer هستند ابتدا تپ چنجر را مطابق با ولتاژ محلی و مشخصات name plate متصل کنیم.

    مثلاً اگر یک ترانسفورماتور داریم که ولتاژ نامی آن  است در name plat داریم:

    1-10500 V                  2-10250 V                 3-10000 V

    4-9750 V                    5-9500 V

    به طور مثال اگر سطح ولتاژ محلی 10KV باشد تپ را باید در وضعیت 3 قرار دهیم. مطابق با شکل نشان داده شده:

    پس از آنکه ترانسفورماتور را switch on کردیم اگر خروجی از فشار ضعیف بالاتر از مقدار نرمال بود ابتدا ولتاژ را قطع نموده و اطمینان حاصل می کنیم که طرف HV زیر ولتاژ نباشد سپس تپ را به یک موقعیت بالاتر اتصال می دهیم و اگر خروجی از LV زیر مقدار نرمال است باز هم طرف HV را از ولتاژ قطع کرده و تپ را به یک موقعیت پایین تر اتصالLV پایین تر از مقدار نرمال            LV بالاتر از مقدار نرمال

    2-قبل از آنکه ترانسفورماتور را سوئیچ کنیم ابتدا جعبه کنترل درجه حرارت و نشان دهندة درجه حرارت را کنترل می کنیم و اگر همه چیز در حالت نرمال بود ابتدا ترانسفورماتور را سوئیچ می کنیم و بعد جعبه کنترل درجه حرارت و نشان دهندة درجه حرارت را استارت می کنیم. و کنترل می کنیم که همه چیز مطابق با دستورالعمل باشد.

    3-باید دقت داشته باشیم که در هنگام سوئیچ کردن ترانسفورماتور در رژیم بی باری باشد. جریان زمان استارت 8 تا 10 برابر جریان نامی ترانسفورماتور می باشد بنابراین در زمان استارت دارای تکانهای شدید می باشیم و باید در هنگام نصب برای محافظت از ترانسفورماتور این تکانها در نظر گرفته شوند و لرزش در حد مجاز باشد.

    4-زمانی که ترانسفورماتور را برای اولین بار سوئیچ می کنیم در ابتدا نباید به آن بار سنگین بدهیم مقدار



    بهمن کاظمی
    »» comments ()
    »» ...بخش 17 »» date:87/8/17 «» 6:37 ع

    -آزمایشهایی که در هنگام تحویل باید انجام شود:

    1-آیا مشخصات name plate موافق با قرارداد می باشد یا خیر مثلاً: شماره، نوع، ولتاژ نامی، علائم اتصالات و ولتاژ امپدانس و غیره.

    2-آیا اسناد برای تحویل کامل هستند.

    3-آیا قسمتهای مونتاژ شده و بسته بندی شده مطابق با لیست بسته بندی هستند.

    4-آیا هیچگونه خرابی یا تغییری در اثر حمل و نقل اتفاق افتاده یا نه، آیا اتصالات شل نشده یا ترک نخورده است. آیا لایه های عایقی صدمه ندیده است، آیا کثیفی و اشیاء خارجی روی ترانس وجود ندارد. بعلاوه قطعات چوبی را که برای حمل و نقل و یا نگهداری ترانسفورماتور استفاده شده است از آن جدا کنیم.

    5-اگر از ترانس نمی خواهیم استفاده کنیم دوباره آنرا بسته بندی می کنیم و از درهای ایمن نگهداری می کنیم.

    6-انبار کردن:

    1-اگر قصد داریم ترانسفورماتور را به طور موقت انبار کنیم نباید بسته بندی آنرا باز کنیم و اگر برای بازرسی بسته بندی را باز کرده اید بعد از بازرسی دوباره آنرا بسته بندی کنید.

    2-هنگامی که قصد داریم ترانسفورماتور را برای مدت طولانی انبار کنیم، انبار باید تمیز، خشک و فاقد هرگونه مادة شیمیایی فعال و اشیاء فاسد کننده باشد.

    3-ترانسفورماتور نباید روی خاک گذاشته شود.

    4-وقتی که قصد داریم ترانسفورماتور را به صورت موقتی در فضای آزاد نگه داریم باید ترانسفورماتور را روی قطعات چوبی با ضخامت بیشتر از 100 mm قرار دهیم.

    7-نصب:

    1-دستورالعمل، name plate و نقشه ها را قبل از نصب دقیقاً مطالعه کنید. و وسایل لازم برای بالا بردن ترانسفورماتور را مطابق با وزن آن و روش نصب قبلاً آماده کنید.

    2-ترانسفورماتور باید حداقل 300mm از دیوار و اشیاء دیگر فاصله داشته باشد.

    3-حداقل فاصله ایمن بین هادیها و زمین باید مطابق با استاندارد IEC-76-3-1 باشد.

    4-حداقل فاصلة ایمن بین سیم پیچ HV و زمین در جدول زیر نوشته شده است:

    35 KV

    20 KV

    15 KV

    10 KV

    6 KV

       1 KV

    HV voltage

    250

    160

    120

    90

    60

    40

    Net distance (mm)

    5-پس از مستقر شدن ترانسفورماتور در مکان خود و انجام بازرسی روی آن می تواند شروع به سرویس دهی کند. اگر می خواهیم shock proof و یا هر نیاز مخصوص دیگری را اندازه بگیریم باید ابتدا بوشها را داخل فونداسیون جا بدهیم بوشها باید با سوراخهای موجود روی ترانسفورماتور در یک راستا قرار بگیرند.

    در هنگام نصب چرخها باید جدا شده و ترانسفورماتور بر روی زمین به وسیلة پیچها محکم شود.

    8-بازرسی قبل از عملکرد:

    1-تمام قسمتهای ثابت و اتصالات را چک می کنیم که شل نباشند و اگر شل شده بودند دوباره آنها را محکم می کنیم.

    2-قسمتهایی را که قبل از حمل و نقل مونتاژ شده اند چک می کنیم تا معلوم شود در موقعیت خوبی هستند یا نه. و چک می کنیم که شیء خارجی در ترانسفورماتور وجود نداشته باشد. اگر گرد و خاک زیادی جمع آوری شده است آنرا باید تمیز کنیم.

    چک می کنیم که آیا فنها، تجهیزات کنترل دما و سایر متعلقات می توانند به صورت نرمال عمل کنند یا نه. به صورت نرمال هوا از پایین به داخل هسته توسط فنها فرستاده می شود و اگر جهت فنها درست نباشد توالی فازهای منبع قدرت باید تغییر داده شود. نصب سیستم کنترل درجه حرارت و دیگر متعلقات و اتصالات سیمها باید مطابق با نقشه انجام شود.

    بهمن کاظمی
    »» comments ()
    »» ...بخش 16 »» date:87/8/17 «» 6:37 ع

    1-تست افزایش دمای ترانسفورماتور:

    این تست درجه حرارت ترانس را در حالیکه با بار نامی کار می کند اندازه گیری می نماید. دو روش معمولاً برای اندازه گیری افزایش دما وجود دارد:

    1-روش back to back

    2-روش Direct load method

    در روش اول دو ترانسفورماتور به صورت موازی قرار می گیرند بار شبیه سازی می شود سپس ولتاژ تست قطع شده و مقاومت سیم پیچها اندازه گیری می شود در زمانیکه درجه حرارت ثابت باشد میاندازه گیری سطح صدا:

    اندازه گیری سطح صدا وقتی که ترانسفورماتور در رژیم بی باری و روی tap اصلی است انجام می گیرد و ولتاژ نسبی به ترمینال سیم پیچ متصل می گردد. استاندارد رعایت شده در این آزمایش IEC 551 می باشد. این آزمایش به وسیلة دستگاهی که HS 5670 ساخت کشور چین انجام می شود و دستگاه در فاصلة 0.3-1 متر از بالاترین قسمت ترانس گرفته می شود و باید در 12 نقطه دور ترانسفورماتور این تست انجام شود.

    فاصلة بین نقاط در این تست نمی تواند بیشتر از یک متر باشد.

    اگر سطح صدا از dB 10 بیشتر باشد صدا مطلوب نمی باشد.

    no correction   dB 10 >

    correction        dB  10

    INSTALLATION , OPERATION & MAINTE NANCE

    1-کاربرد: APPLICATION

    در این قسمت طریقة حمل و نقل، جابجایی، انبار، نصب، عملکرد و تعمیرات ترانسفورماتورهای خشک ساخته شده توسط کارخانة no – load , on – load : suntern  tap changer و با ظرفیت بالای 20000 KVA و ولتاژ بالای 35 KV مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

    2- شرایط کار:  SERVICE CONDITION

    1-شرایط کار برای این ترانسها بدین صورت در نظر گرفته شده است که:‌ ماکزیمم درجه حرارت محیط از C400 و ارتفاع از سطح دریا از 1000m تجاوز نکند.

    برای مکانهایی که درجه حرارت محیط و یا ارتفاع از سطح دریا از مقادیر بالا تجاوز کند باید ولتاژ نسبی مطابق با استاندارد IEC 726 تغییر یابد.

    2-چندین سطح حفاظتی مانند IP20 , IP23 و IP00 برای ترانسفورماتورها وجود دارد.

    3-برای خنک کردن ترانسفورماتورها دو روش وجود دارد که بسته به نیاز مشتری طراحی می شود:

    الف: خنک کردن با هوای طبیعی (AN)

    ب: خنک کردن با هوای متراکم (AF)

    برای هر دو سیستم بالا لازم است که با یک تهویة مناسب در اتاق ترانسفورمر داشته باشیم اگر ما ترانسفورماتور را در مکانهای سربسته مانند زیرزمین که فاقد تهویة مناسب هستند نصب می کنیم باید از فنهای تهویه در محفظة ترانسفورماتور استفاده کنیم. مقدار جریان هوا باید بین  در یک کیلووات تلفات باشد.

    3- طریقة بلند کردن ترانسفورماتور:

    1-برای بلند کردن ترانسفورماتور می توان از وسایلی مانند جک بالابر، جرثقیل یا لینتراک استفاده نمود.

    2-بلند کردن و حمل کردن ترانس باید با استفاده از سیم بکسلهایی که تنظیم شده اند انجام گیرد.

    3-در چهار گوشة بستة ترانسفورماتور علامتهای «Hook Here» وجود دارد که برای بلند کردن ترانسفورماتور باید سیم بکسلها را از این نقاط بگذرانیم. اگر ترانسفورماتور فاقد بسته بندی باشد باید از قلابهایی که روی ترانسفورماتور وجود دارد استفاده کنیم و دقت کنیم که زاویة نگهدارندة بین دو خط بالابر از 60 درجه تجاوز نکند تا نیروی مساوی از طرفین به ترانسفورماتور وارد شود و تعادل آن بهم نخورد.

    4-محل مرکز ثقل بوسیلة یک علامت روی بستة حامل مشخص شده است. اگر مرکز ثقل در مرکز بسته نیست طول خطهای بالابر باید تنظیم شود بطوریکه قلاب با مرکز ثقل در یک راستا قرار بگیرند.

    4-حمل و نقل:

    1-ترانسفورماتور را می توان با قطار، کشتی، کامیون یا هواپیما حمل کرد. فقط باید توجه داشت که وسیلة نقلیه باید تمیز و بدون آلودگی و گرد و خاک باشد.

    2-در هنگام حمل و نقل ترانسفورماتور باید روی وسیله از لحاظ استاتیکی ثابت باشد از تکان خوردن، برخورد با سایر وسایل و جابجایی در طول حمل و نقل باید اجتناب کرد.

    3-در ترانسفورماتورهای بدون بسته بندی قسمتها و قطعات اضافی و اسناد تحویلی به صورت جداگانه بسته بندی شده و همراه با ترانسفورماتور تحویل داده می شود.

    4-تولیدات بدون بسته بندی باید ثابت استاتیکی شوند روی وسیلة حمل و نقل با استفاده از طناب پیچ کردن از میان سوراخهای چرخ، نگهدارنده با قلاب های بالابر، عبور دادن طناب از هسته ها، عایقها، Support black ها یا کابلها غیر مجاز می باشد.

    5-زاویة شیب برای حمل باید کمتر از 300 باشد.

    ما اجازه نداریم که تولیدات را در هنگام حمل و نقل و یا در زمان انبار کردن روی هم دیگر انباشته کنیم. و در هنگام حمل در بندر و یا نگهداری در مقصد باید از قطعات چوبی که ارتفاع آنها از 100 mm کمتر نیست برای ترانس استفاده کرد.

    بهمن کاظمی
    »» comments ()
    »» ...بخش15 »» date:87/8/17 «» 6:35 ع

    1-اندازه گیری تلفات بی باری و تلفات جریان:

    اندازه گیری تلفات بی باری و جریان برای ترانس بسیار مهم هستند زیرا نه تنها مقصود از این تست تشخیص بازده ترانس است بلکه چک ترانسفورماتور در برابر ولتاژهای بالا نیز هست. بدون اینکه به سیم پیچها صدمه ای برسد. این تست می تواند روی یکی از سیم پیچها در فرکانس نسبی و با یک ولتاژ نسبی انجام شود. سیم پیچ باقی مانده باید مدار باز باشد. تلفات بی باری می تواند از روی یک ولت متر خوانده شود و جریان بی باری به وسیلة فرمول زیر محاسبه می گردد:

    Ib , Ia وIc  جریان بی باری سه فاز هستند و IN جریان نسبی می باشد.

     

     

    2-اندازه گیری امپدانس ولتاژ اتصال کوتاه و تلفات نسبی:

    این آزمایش به وسیلة اتصال کوتاه کردن مدار LV و اعمال ولتاژ به HV (البته ولتاژ اعمالی به HV ولتاژ نامی HV است) انجام می شود. جریان نامی داده شده به HV نباید کوچکتر از 50% جریان نامی LV باشد. این اندازه گیری باید به خاطر بالا رفتن درجه حرارت و ایجاد خطا در اندازه گیری سریعاً انجام شود و نیز این تست در tap اصلی انجام شود مقدار اندازه گیری شده تلفات نسبی با مربع جریان در مقاومت و با توجه به درجه حرارت نسبت مستقیم دارد.

    Pk120 : تلفات بار در 120 درجه می باشد.

    Pkt : تلفات بار در t درجه می باشد.

    K : ضریب دمایی و برابر است با:

    امپدانس اتصال کوتاه عبارت است از:

    UK : ولتاژ امپدانس            UN : ولتاژ نسبی

    Pkt : تلفات بار در t درجه      SN : قدرت نسبی (KVA)

    3-تست اتصال کوتاه: (این تست فقط برای نوع ZSC 2500/20 انجام می شود)

    هدف از این آزمایش بدست آوردن تلفات معادل در سیم پیچهای ترانسفورماتور می باشد برای هر مدار اتصال کوتاه تلفات A و B و C به طور جداگانه محاسبه می شود.

    تلفات معادل کل:

    PA : d short   yopen

    PB : y short   dopen

    PC : d & y   all  short

     

     

     

     

     

     

     

     


    Type  Test

    تست ضربه: در هنگام کار ترانسفورماتور ممکن است یک ولتاژ بالا از قبیل یک سوئیچینگ بی موقع یا رعد و برق ضربه به ترانسفورماتور وارد کند. به همین دلیل این آزمایش انجام می گردد تا معلوم شود که آیا مقاومت عایقی ترانسفورماتور قادر به مقاومت می باشد یا خیر. برای این آزمایش به HV ولتاژی حدود 125 KV که 50-75% ولتاژ تست است اعمال می شود و طرف LV را اتصال کوتاه و به زمین وصل می کنیم.

    بهمن کاظمی
    »» comments ()
    »» ...بخش 15 »» date:87/8/17 «» 6:35 ع

    طریقة نصب محفظه:  Steel Enclosure Installation

    ساختمان اتاقک محافظ ترانسفورماتورهای تهران جدا از خود ترانسفورماتور می باش. و درهای اتاقک رو به HV باز می شود و ترانس از طرف LV روی ریلهای اتاقک به داخل حل داده می شود. قسمتهای base plate و نگهدارندة کابل (cable support) در کارخانه بر روی اتاقک محافظ نصب نمی شوند اما آنها برای استفاده همراه با ترانس با همدیگر فرستاده می شوند و کف جعبه ای قرار دارند که ترانسفورماتور در داخل آن قرار دارد. بنابراین اتاقک محافظ در مکان سرویس مونتاژ خواهد شد.

    تذکرات طریقة نصب:

    1-پایه را به وسیلة بوشها و در مکان صحیح خود محکم کنید. حال ترانسفورماتور را روی پایه با پیچهای ثابت محکم کنید.

    2-قبل از نصب محفظه ورق کف را به صورت صحیح در مکان خود قرار می دهیم. حال ورق کف و پایه را روی هم قرار داده و بعد از آماده شدن ورق کف محفظه را نصب کرده و تمام پیچهایی که ورق کف را به پایه و محفظه و صفحه کف و سیم ارت اتصال می دهد سفت می کنیم.

    3-پیچهای بالابر را سفت کرده و ترانسفورماتور را با محافظ اتصال می دهیم. و سپس تابلو را نصب و اتصالات را محکم می کنیم.

    4-مطابق با نقشه اتصالات LV را وصل کرده و سپس نگهدارندة کابل HV را محکم می کنیم.

    5-جعبة کنترل درجه حرارت را به بدنه محکم می کنیم. سپس سیمهای PTC و pt100 را به جعبة کنترل (ترمینال داخل جعبه) وصل می کنیم و چک می کنیم که اتصالات صحیح انجام شده باشد.

    6-name plate و علامت HV را روی آنها می چسبانیم.

    7-داخل و بیرون اتاقک محافظ را تمیز می کنیم.

    تست برای ترانسفورماتور:  Test for Transformer

    مقدمه: تستها برای ترانسفورماتورها بسیار مهم هستند. نتیجة رضایت بخش از تست نه تنها یک اطمینان خاطر برای مشتری است بلکه باعث می شود که مشخصات لوازم مورد احتیاج نیز معلوم گردد. همچنین به ما کمک می کند که قبل از آنکه اشتباهی در ترانسفورماتور رخ دهد ما به آن پی ببریم.

    معمولاً‌ تستهایی که روی ترانسفورماتور انجام می شود مطابق با استاندارد IEC76 برای ترانسفورماتورهای قدرت و IEC762 برای ترانسفورماتورهای قدرت خشک می باشد و استاندارد IEC 146-1-3 ترانسها و راکتورهای مخصوصی که عملکردی مانند ترانس ZRC- 2500/20 دارند. تستهای موجود برای ترانسها را می توان به سه دسته تقسیم کرد:

    1-Routine test : برای تمام ترانسها این تست باید انجام شود.

    2-Type test : این تست فقط برای یک بار و هنگامی که یک طراحی جدید انجام می دهیم عمل می شود.

    3-Special test : این تست وابسته به نیاز مشتری می باشد.

    Routine test

    1-اندازه گیری مقاومت سیم پیچها:

    مقاومت سیم پیچها به وسیلة یک اهم متر بار القایی و از (نوع اهمتر TG – 3960 یا TG- 3960-7 است) اندازه گیری می شود و مقدار مقاومت می تواند مستقیماً از روی این وسیله خوانده شود. برای انجام این تست درجه حرارت سیم پیچها باید ثابت باشد و باید نتیجة این آزمایش در زمانهای یکسان ثبت شود. زمانیکه سیم پیچها در حال القاء بالا هستند مقدار مقاومت را نمی توان از روی دستگاه خواند زیرا مقدار ثابت نشان نمی دهد و هنگامی که آن به یک پایداری رسید باید آنرا خواند.

    در زمان کار با دستگاه ابتدا باید ولتاژ ترانس را قطع کرد سپس دستگاه از مدار خارج شود و نباید تا قبل از اینکه اثرات الکتریکی ناپدید شود آنرا به تراس وصل کنیم زیرا ولتاژ القایی بالایی وجود دارد. در هنگام اندازه گیری مقاومتهای سیم پیچها باید مقاومت سه فاز بالانس باشد و اگر مقاومت سه فاز بالانس نباشد ممکن است در جوشکاری باس بارها مشکلی وجود داشته باشد.

    این آزمایش برای HV روی تمام Tap ها باید انجام شود.

    2-اندازه گیری نسبت تبدیل و چک کردن جای سه فاز:

    دستگاه مورد استفاده در این تست نسبت تبدیل سنج (tratiometer) می باشد (نوع دستگاه مورد استفاده Qg 35 می باشد) و نسبت تبدیل (خطای نسبت تبدیل) می تواند مستقیماً از روی نسبت سنج خوانده شود. نسبت ولتاژ باید از روی هر تپ جداگانه اندازه گیری شود. درصد نوسانات روی فازهای مختلف باید بین  تا  باشد.

    3-اندازه گیری مقاومت عایقها:

    این تست برای اندازه گیری مقاومت عایق بین سیم پیچهای اولیه به ثانویه و زمین، سیم پیچهای ثانویه با اولیه و زمین و هستة آهنی با زمین انجام می گیرد. دستگاه استفاده شده در این تست مگا اهم متر می باشد (از کلاس 20 و رنج 10000 مگا اهم) و ولتاژ استفاده شده در این تست 2500 VDC می باشد.

    4-تست تحمل over Voltage فرکانس بالا:

    این آزمایش ایزولاسیون اصلی بین سیم پیچها و زمین را تست می کند.

    برای انجام این تست ترمینال سیم پیچهای زیر بار را به هم متصل می کنیم و سپس از ترمینال به ولتاژ مناسب یک سیم وصل می کنیم. سیم پیچهای دیگر اتصال کوتاه شده و به زمین وصل می شوند. برای جلوگیری از صدمه دیدن ترانس تست را از ولتاژ یک سوم ولتاژ مقدار نیاز تست شروع می کنیم سپس ولتاژ را به آهستگی بالا می بریم تا به مقدار مورد نیاز در تست برسد. مدت زمان این تست 60 ثانیه می باشد. بعد ولتاژ را کاهش می دهیم تا به  ولتاژ مورد نظر برسد بعد ولتاژ را قطع می کنیم.

    5-تست تحمل over voltage القائی:

    این تست برای امتحان عایق بین لایه های سیم پیچی، قسمتهای سیم پیچی و عایقهای فازها انجام می گیرد. و برای انجام این تست لازم است که ما یک ولتاژ بالاتر از ولتاژ معمول در سیمپیچهای ترانس در آن القا کنیم. مقدار این ولتاژ دو برابر ولتاژ نسبی ترانس می باشد. و برای جلوگیری از اشباع مغناطیسی هسته باید از یک فرکانس بالا استفاده شود که معمولاً 200 HZ می باشد.

    مدت زمان برای این تست به طریقة زیر محاسبه می شود:

    fr : فرکانس نسبی

    ft : فرکانس تست

    بهمن کاظمی
    »» comments ()
    <      1   2   3   4   5   >>   >